Kdy: SO 20.04. 9.00 -17.00 hod

Kde: Krašovská 1696/30
https://mapy.cz/s/gatudovule

Cena: 2499,- Kč

Cíl: Umím sám, rozumím, poradím.

Pro koho: pro ty z Vás, kteří chtějí změnu, zdraví, kondici, sílu, krásu a radost z aktivního života. Pro absolvování je potřeba být v základní kondici, tzn. jste schopni jít ve svižném tempu např. 3-6 Km v terénu. Může být i Refresh pro ty co už mají zkušenost.

Základní lekce Nordic Walking je vhodná pro úplné začátečníky a nebo ty, kteří už s holemi chodí, ale o správné technice toho moc nevědí. Naučíte se chodit správnou technikou, tak abyste využili všechny přínosy, které Nordic Walking přináší. Vyzkoušíte si správné nordicové hole a zjistíte, že je lze využít nejen na chůzi ale i na zahřívací, posilovací i protahovací cvičení. 

Přidanou hodnoutou je strávit užitečně den pro sebe s podobně laděnými lidmi, venku v přírodě.
Fungování: kurz je prakticky zaměřen i veden (střídáme adekvátně praxi a ústní sdělení). Tento formát kurzu má svou tradici (od r. 2009) a je nejnosnějším formátem pro kvalitní začátek s nordic walking.

Po absolvování je možno se hlásit na: kurz Nordic walker Průvodce (jednodenní, metodický „jak učit“ druhé, více o kurzu zde) nebo na náš „největší“ kurz instruktorský (IK), kdy se stanete instruktorem nordic walking v celé kráse a k praxi připraveni (dva až tři měsíce aktivní práce, studia s akreditací MŠMT ČR, kdy můžete získat i živnostenský list).

Přihlášky: přes formulář na stránkách Nordic Sports:
https://www.nordicsports.cz/akce/nordic-walker-i-plzen/
nebo předběžně telefonicky: 605244511.

Platba: převodem na účet po přihlášní

Min./max počet účastníků: 10-14

Tešíme se na vás!
Miroslav Mira & Milena Fenclová

Miroslav Mira
Zakladatel & hybatel Nordic sports: nordic walking-running-training v ČR (2003).

Milena Fenclová
instruktorka sítě Nordic Walking Point
Plzeňské hůlky