Jdi na obsah Jdi na menu

GDPR

 

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.plzenskehulky.cz (dále jen provozovatel) je veden ve veřejném registru Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem

Osobní údaje kupujících

Jsou použity pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím. Provozovatel se zavazuje, že je neposkytne žádné třetí straně s výjimkou dopravce, a to pouze v rozsahu nezbytném k doručení zboží. Jsou spravovány v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/2000 Sb. Nejsou ukládány v databázi internetového obchodu.

Osobní údaje příjemců emailových sdělení

Jsou použity pouze pro nepravidelné zasílání vyžádaných emailových sdělení. Provozovatel se zavazuje, že je neposkytne žádné třetí straně, a to bez výjimek. Jsou spravovány v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/2000 Sb. Jsou ukládány v šifrované podobě v databázi internetového obchodu, a to od okamžiku jejich zadání v elektronickém formuláři do okamžiku přijetí požadavku o jejich vymazání. Každý odeslaný email obsahuje přímý odkaz k vymazání osobních údajů svého příjemce, kromě toho je možno o vymazání požádat provozovatele emailem nebo telefonicky, ten takové žádosti vyhoví maximálně do 24 hodin.

Cookies

Jsou použity pouze pro ukládání zboží přidaného do nákupního košíku a průběžného součtu ceny nákupu, nikoliv k ukládání osobních údajů. Prakticky tedy uložené cookies nelze nijak zneužít.

Více informací o diskrétnosti provozovatele a o ochraně vašeho soukromí najdete zde.

Více informací o GDPR najdete zde.